Sunday, August 29, 2010

~Bengkel Pendidikan Seni Visual~


amali sem ini---->

projek seni merupakan proses pembelajaran yang melibatkan pelbagai aktiviti. aktiviti yang dipilih dan dilaksanakan sudah dikenal pasti dan boleh mendidik dan melatih pelajar yang bakal menjadi pendidik di dalam bidang Pendidikan Seni Visual supaya boleh bekerjasama secara individu atau kumpulan secara berterusan dalam menjalankan tugas berkaitan dengan profesion perguruan. Berpandukan kepada kenyataan di atas anda dan kumpulan dikehendaki mengendalikan satu projek seni yang bersesuaian denagn mata pelajaran pengkhususan. 

soalannya~
-->anda dikehendaki memilih salah satu prijek seni seperti ; pameran seni visual, kembara seni, bengkel, kursus, seminar, pertandingan, mural, lawatan, tayangan dan apresiasi, minggu seni atau pesta seni kanak-kanak.
-->proses pengendalian projekseni tersebut perlu merangkumi aspek perancangan, pelaksanaan dan pelaporan yang perlu didokumentasikan dalam bentuk folio untuk tujuan penilaian~

sehubungan dengan itu,,, kami telah merancang mengadakan satu bengkel pendidikan seni visual kepada guru-guru Sekolah Kebangsaan Bukit Tunggal. bengkel pendidikan seni visual ini dianjurkan bagi mendedehkan kepada guru-guru bukan opsyen berkaiatan subjek Pendidikan Seni Visual. aku dilantik tuk mendokumentasikan ape yg berlaku pada hari tersebut sebagai bukti.  

burn telah meminjamkan lens 50mm dia,, disebbkn d3k ak xde moto,,, fokus gune tangan lerh,, tp aku puas hati dengan hasil dr lens yg best dn yg sharp ~~ngeh2~
so terpakse la ak so layankan aje la ye gambo2 yang sempat ak snap~
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...